icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience
Werken bij Procesconsult

Dé expertise van ProcesConsult

Jan

Van requirement tot implementatie, van analyse tot succes

ProcesConsult heeft ruime ervaring met zowel het vertalen van requirements als het identificeren, ontwerpen, inrichten en verbeteren van processen. Of het nu gaat om het adviseren of het leveren van business analisten, procesanalisten of procesconsultants: wij ondersteunen je altijd op een manier die bij je past.

Onze specialismen

De professionals van ProcesConsult zijn in staat om business vraagstukken en concepten te vertalen naar realiseerbare business, proces en IT-doelen. Zij doen dit op basis van gedegen kennis van de branche en het domein waarbinnen de klant zich beweegt.

Onze consultants zijn o.a. gespecialiseerd in business analyse, informatie analyse en procesmanagement.

Business analyse

Met business analyse maken we de vertaalslag tussen business en IT. Vanuit high level requirementsondersteunen we de klant bij implementaties van applicaties en functionaliteiten.

Informatie analyse

We achterhalen, analyseren en vertalen business behoeftes in IT-oplossingen, waarbij we rekening houden met bedrijfsvoeringsaspecten en in gebruik zijnde architectuur.

Procesmanagement

Om te zorgen dat klanten constante kwaliteit krijgen, processen effectief en efficiënt zijn ingericht, werkzaamheden overdraagbaar zijn, de organisatie beheersbaar en bestuurbaar is, is procesmanagement noodzakelijk.

Onze dienstverlening

ProcesConsult ondersteunt opdrachtgevers bij het optimaliseren of verfijnen van hun bedrijfsvoering op een praktische en pragmatische manier. ProcesConsult biedt:

  • Snelle en gedegen vooranalyse;
  • Inzicht in samenhang van alle bedrijfsvoeringsaspecten;
  • Stapsgewijze methodiek van diagnose tot implementatie;
  • Inbreng van procesmanagement expertise en kennisoverdracht aan de organisatie;
  • Ondersteuning en nazorg. Het resultaat is een geïmplementeerde oplossing voor de problemen die geconstateerd zijn in de vooranalyse.
ProcesConsult brengt de flexibiliteit van zelfstandigheid zonder de zorgen.
Robert van der Wenden / Consultant ProcesConsult
proces

ProcesConsult is permanent op zoek naar getalenteerde, gedreven no-nonsense professionals. Stuur jouw CV!

Neem contact op met Ruben Jonker