icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock
Werken bij Procesconsult

De voordelen van de Midlance-constructie

Gebouw

Je geniet van de vrijheid die je als freelancer hebt. Je bent op jouw manier met je werk bezig. Wat je minder vindt zijn de ‘bijzaken’ zoals acquisitie en de administratie. Daar gaat stiekem veel tijd in zitten. Het zou mooi zijn als dat anders kan worden opgelost. Dat is precies wat we doen bij onze midlancers. Alle bijkomende commerciële en administratieve taken halen we bij je weg. We zorgen ervoor dat je volledig met je werk bezig kunt zijn.

Ruben Jonker
Ruben Jonker /
Business Manager

Elke maand een vast salaris op je rekening

Als freelancer ben je nooit zeker van je inkomsten. Je bent afhankelijk van het betaalgedrag van je opdrachtgever en je kunt niet uitgaan van een regelmatig inkomen. Als je pech hebt moet je maanden wachten op de betaling van je nota’s. Ook moet je de uitstaande nota’s goed bewaken.  

Zeker inkomen 
Als midlancer ben je in vaste dienst en krijg je elke maand op een vast moment je salaris uitbetaald. Ook als je niet zeker weet hoeveel uren je die maand gaat maken ontvang je toch een salaris en krijg je een eventueel overschot ook keurig uitbetaald.  

Jij krijgt 70% van ons tarief 
Je salaris is veel hoger dan een marktconform salaris elders in vaste dienst. Je ontvangt 70% van wat wij de klant factureren.  

Vakantie wanneer jij wilt

Als midlancer bepaal je zelf hoeveel dagen je vrij neemt per jaar. We zijn niet gebonden aan een minimum of een maximum. De één wil graag sparen voor een mooie auto en werkt lekker maximaal door. De ander wil graag met het gezin een reis maken door Azië en gaat er twee maanden tussenuit. Ofwel, maximale vrijheid gegarandeerd. 

Relaxen

Geen gedoe met uren en betalingen

Je wilt je als professional graag bezighouden met je vak. Het werk dat je leuk vindt en waar je goed in bent. De administratieve rompslomp kan je gestolen worden. Als freelancer moet je zorgen voor een sluitende administratie, bewaking van je uitstaande nota’s en een correcte belastingaangifte.   

Geen omkijken naar 
Voor midlancers neemt onze backoffice deze verantwoordelijkheid volledig bij je weg.  Wij zorgen voor een correcte afhandeling van salarissen en wettelijke premies. Je hebt nergens omkijken naar en je krijgt elke maand waar je recht op hebt. 

Meer informatie over midlancen
Midlancen is voor mij dé perfecte middenweg tussen loondienst en freelancen.
Leonie Janssen / Midlancer
“Had ik maar eerder geweten dat midlancen bestond!”
Midlancer.nl

“Had ik maar eerder geweten dat midlancen bestond!”

Aan het woord is Jan Moens, een ervaren projectmanager die van nature rust uitstraalt. “Ik ben aardig stressbestendig”, bevestigt Jan. Hoewel hij hiervoor jaren -via verschillende detacheerders- interim opdrachten deed, zat hij nergens echt op zijn plek. “Mijn opdrachten waren uitdagend, maar ik baalde van de verplichte opleidingen en dat ik ’s avonds vaak nog moest komen opdraven op kantoor. Dat kun je niet verwachten als ik al de hele dag aan het werk ben bij de klant.” Sinds vorig jaar zijn dit soort irritaties verleden tijd: toen werd Jan midlancer bij ProcesConsult.

Lees het interview op midlancer.nl
Ruben Jonker

ProcesConsult is permanent op zoek naar getalenteerde, gedreven no-nonsens professionals. Stuur me jouw CV!

Neem contact op met Ruben Jonker