icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Procesconsult
Nieuws 28/01/2020

Alle stappen van het proces spreken Menno aan

Menno Alberts

Onze nieuwste aanwinst, Menno Alberts, stelt zich aan ons voor. Welkom bij ProcesConsult, Menno!

Kun je jezelf kort voorstellen?
Ik ben Menno Alberts, vader van een zoon en dochter. Ik woon in Purmerend en na mijn studie Information Engineering ben ik gestart bij een verzekeraar. Na 11 jaar heb ik de overstap gemaakt richting de detachering. In mijn vrije tijd ga ik met mijn gezin dagjes weg, leuke activiteiten doen met de vriendengroep en vooral kijken naar de Formule 1.

Waarom heb je passie voor jouw vakgebied?
Tijdens mijn studie kwam ik erachter dat het analyseren/modelleren van processen mijn interesse had en daarna kwam het vervaardigen van ontwerpen waarbij je uiteindelijk een resultaat ziet erbij. Ook het samenwerken met verschillende rollen binnen een team en het sociale aspect vind ik leuk in mijn vakgebied.

In order to finish first, you first have to finish.
Stirling Moss / Autocoureur

Waarom heb je gekozen voor ProcesConsult?
Ik kende Business Manager Ruben uit mijn netwerk en er kwam een mogelijkheid voorbij om weer contact met elkaar te hebben. Na een gesprek waar werd gesproken over de mogelijkheden van het midlance-model bij ProcesConsult was de keuze voor mij snel gemaakt.

Wat is jouw motto?
Ik ben Formule 1 gaan volgen sinds 1993 en daarom komt bij mij meteen naar boven: "In order to finish first, you first have to finish" (Stirling Moss).

Waar kijk je het meeste naar uit?
Ik kijk ernaar uit om interessante opdrachten uit te voeren bij nieuwe opdrachtgevers waarbij ik mijn kennis en vaardigheden kan gebruiken en door te groeien binnen mijn vakgebied. Daarnaast ook kennis te maken met mijn collega's van ProcesConsult.

Overzicht nieuws

ProcesConsult is dé organisatie als je op zoek bent naar een ervaren business analist, informatieanalist of procesconsultant.