icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Procesconsult
Nieuws 01/03/2023

Een ongekend fanatieke F1 Racing Experience!

ProcesConsult

Hoge snelheden, scherpe bochten en zenuwslopende inhaalpartijen, het team van ProcesConsult ging de strijd met elkaar aan in de F1 Racing Experience in Utrecht! Het fanatisme van onze collega’s was tijdens het racen ongekend.

De race was in Oostenrijk op de ‘Red Bull Ring’. In de tussentijd werd er ook genoten van een hapje en een drankje. Hier ging het erepodium naar: Gerson van Elburg, Burak Can, Fabian Oude Heuvel.

Super gedaan! De winnaars gingen naar huis met een welverdiende fles champagne.

Eenmaal terug in de eigen auto om naar huis te rijden, bleek het toch knap lastig te zijn om van simulator naar eigen auto terug te schakelen. Een bekeuring werd niet uitgesloten.

overzicht nieuws

ProcesConsult is dé organisatie als je op zoek bent naar een ervaren business analist, informatieanalist of procesconsultant.