icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Procesconsult
Nieuws 25/05/2021

"Het geeft me energie als ik mensen in beweging krijg"

Jason

Links op de foto zien jullie onze nieuwe collega: Jason Tan. Een sportieve Business Analist die mensen helpt het beste uit zichzelf te halen hoog in het vaandel heeft staan. Hij stelt zich aan ons voor!

Kun je jezelf voorstellen?

"Ik ben Jason Tan en woon met mijn vrouw Jennifer en onze twee dochters Félicia en Céleste in Landsmeer. Ik ben na mijn vwo naar de Verenigde Staten gegaan waar ik vier jaar heb gestudeerd en getennist aan The University of Denver. Door mijn prestaties in tennis (top 3 van Nederland) heb ik een scholarship gekregen. In 2005 ben ik teruggekeerd naar Nederland en heb ik uiteindelijk mijn Masters Bedrijfswetenschappen gehaald aan de Vrije Universiteit Amsterdam. Ik ben de afgelopen 5 jaar aan het werk geweest als procesmanager/ontwerper of business analist en dit is ook mijn vakgebied binnen ProcesConsult."

  Waarom heb je passie voor jouw vak?

  "Ik houd ervan om uit chaos orde te creëren en om de mensen hierin mee te nemen, met ze te verbinden en hen na te laten denken hoe zij zelf hun werk gemakkelijker kunnen maken. Het gaat me dus echt om de mensen en het geeft me energie als ik ze in beweging krijg."

  Waarom heb je gekozen voor ProcesConsult?

  "Ik heb de afgelopen drie jaar als interim professional gewerkt en ik was aan het oriënteren naar het ZZP-schap, echter door corona vond ik dat geen goed idee. Toen benaderde mijn oud collega Siomara (Sales Manager van The Human Network) mij vorig jaar, vertelde me over ProcesConsult en introduceerde mij aan Ruben. Die heeft me het midlance-model uitgelegd, de manier van werken waarin ik als persoon centraal sta en geen rompslomp als ik op de bank zit. Dit heeft me enthousiast gemaakt en is uiteindelijk ook waarom ik voor ProcesConsult heb gekozen."

  Kun je iets verrassends over jezelf vertellen?

  "Ik houd van reizen en CrossFit. Ik reis niet meer zoveel maar in 2009 heb ik zeven maanden met mijn zusje gereisd door Australië, Nieuw-Zeeland en Zuidoost-Azië. Echt een geweldige trip waarbij we ook nog 5 weken vrijwilligerswerk hebben gedaan als Engels leraar op een basisschool in Shanghai. En tennis heb ik verassend genoeg al jaren niet meer gedaan (als ik 40 word ga ik het weer oppikken), maar ik doe nu aan CrossFit. Het liefst drie keer per week."

  Waar kijk je het meeste naar uit?

  "Naar mijn opdracht bij de Belastingdienst. Ik ben 1 mei in dienst gekomen en heb afgelopen dinsdag te horen gekregen dat ik per 1 juni bij de Belastingdienst mag beginnen. Ik heb er ontzettend veel zin in!"

  overzicht nieuws

  ProcesConsult is dé organisatie als je op zoek bent naar een ervaren business analist, informatieanalist of procesconsultant.