icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Procesconsult
Nieuws 11/01/2021

"Ik ben in staat business en IT te begrijpen en bij elkaar te brengen"

Jeffrey

We mogen een nieuw gezicht verwelkomen bij ProcesConsult: Jeffrey Veldkamp. In dit interview vertelt hij meer over zichzelf, zijn passie voor het vak en zijn keuze voor ProcesConsult. Welkom Jeffrey!

Wat is jouw achtergrond?

"Ik ben Jeffrey Veldkamp, 35 jaar en sinds augustus 2018 woonachtig in het pittoreske Kockengen, samen met mijn vriendin Liselotte en onze kat Henk. Na mijn studie Informatica ben ik aan de slag gegaan als Software Developer, maar geleidelijk ging mijn interesse richting Informatie Analyse. "

Ik kan doen waar ik goed in ben met de vrijheid van freelance zonder de rompslomp die erbij komt kijken
Jeffrey Veldkamp / ProcesConsult

Waarom heb je passie voor jouw vak?

"Je ziet vaak dat er een gat zit tussen "de business" en developers en ik vind het leuk om die brug te slaan. Met mijn achtergrond en technische kennis ben ik in staat om beide werelden te begrijpen."

Waarom heb je gekozen voor ProcesConsult?

"Bij mijn vorige baan zat ik een beetje vast. Mijn kracht en voorkeur ligt in de informatie analyse, maar om echt een stap te zetten moest ik eigenlijk iets anders gaan doen. Ik ging mij oriënteren en overwoog om te gaan freelancen. Uiteindelijk kwam ik met Ruben (red: Ruben Jonker, Business Manager van ProcesConsult) in contact  en hadden wij een goed gesprek. Toen ik de voor- en nadelen van het midlance-model afwoog, besloot ik dat midlancen bij mij past. Ik kan doen waar ik goed in ben met de vrijheid van freelance zonder de rompslomp die erbij komt kijken."

Wat is jouw motto?

"Werk om te leven, leef niet om te werken. Natuurlijk is werk een belangrijk onderdeel van ons leven, maar voor mij is het een middel om een leuk leven te leiden en geen doel op zich. Ik hou van reizen en ik vind het belangrijk om dat te doen nu mijn vriendin en ik jong en gezond zijn. Een paar jaar geleden ben ik een goede vriend verloren wat het motto heeft versterkt. Stel geen dingen uit die je nu kan doen want de garantie op “later” is er niet."

Waar kijk je naar uit?

"Het lijkt me interessant om -via het netwerk van ProcesConsult- in de keukens te kijken van diverse bedrijven. In tegenstelling tot een vast dienstverband krijg ik nu de mogelijkheid om verschillende bedrijven en sectoren te ontdekken en ik ben erg benieuwd hoe iedereen omgaat met de uitdagingen."

Overzicht nieuws

ProcesConsult is dé organisatie als je op zoek bent naar een ervaren business analist, informatieanalist of procesconsultant.