icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Procesconsult

Experts met visie, daadkracht en communicatieve skills

Netty

Op het snijvlak van business en IT zijn onze interim experts gespecialiseerd in het ontwerpen, inrichten, besturen, beheersen en verbeteren van proces- en IT-oplossingen. Ze zijn geselecteerd op visie, daadkracht en communicatieve vaardigheden. Zij kennen de nieuwste methoden van business analyse en procesoptimalisatie en zijn thuis in een breed scala aan sectoren. Van overheid tot industrie. Van zorg tot bancaire sector.

proces
Ruben Jonker /
Business Manager

Wij brengen business en IT bij elkaar

ProcesConsult helpt opdrachtgevers bij het implementeren en optimaliseren van processen en applicaties. Dit doen we door middel van drie pijlers: Business- en informatie analyse en procesmanagement. Doordat onze business- en informatie analisten en proces/verandermanagers zowel de taal van de opdrachtgevers als de taal van de IT spreken, creëren zij door hun aanpak en professie merkbare meerwaarde.

Door de unieke combinatie van uitdagende opdrachten, autonomie, een goed salaris en een gezonde organisatie, is ProcesConsult dé werkgever waar de top van ambitieuze business- en informatie analisten en proces/verandermanagers thuis horen.

Maximaal gemotiveerd

Opdrachtgevers kunnen rekenen op betrokken, resultaatgerichte experts. Zij werken bij ProcesConsult omdat ze de beloning en vrijheid krijgen die past bij hun deskundigheid. Ze delen mee in het succes. Ze hebben er zelf belang bij om opdrachten succesvol uit te voeren. Daardoor staan ze net anders in de wedstrijd dan collega’s in loondienst. ProcesConsult maakt het zijn experts op allerlei manieren naar de zin. Het is de basis van ons succes.

Onderdeel van The Human Network

The Human Network is het (t)huis van 900 gespecialiseerde experts. Alleen de allerbeste specialisten zijn verbonden aan onze bedrijven. Omdat zij ondernemend zijn en passie hebben voor hun vak. Omdat zij complexe opdrachten echt tot een goed einde weten te brengen. En omdat zij plezier hebben in hun werk.

Bekijk alle bedrijven
ProcesConsult

ProcesConsult is dé organisatie als je op zoek bent naar een ervaren business analist, informatieanalist of procesconsultant.

Neem contact op met Warda Angevaare