icon-arrow icon-check icon-mail icon-phone icon-facebook icon-linkedin icon-youtube icon-twitter icon-cheveron icon-download icon-instagram play close icon-arrow-uturn icon-calendar icon-clock icon-search icon-chevron-process icon-skills icon-knowledge icon-kite icon-education icon-languages icon-tools icon-experience icon-coffee-cup
Werken bij Procesconsult

ProcesConsult: succes én werkplezier staan voorop!

midlance

Je kent je eigen deskundigheid. Je weet wat je waard bent in de rol van business analist, informatieanalist of procesexpert. Je wilt daarom een beloning die aansluit bij je ervaring en expertise. Je wilt ook de vrijheid om jezelf verder te ontwikkelen. Bij ons ben je aan het juiste adres: welkom bij ProcesConsult.

proces
Ruben Jonker /
Business Manager

Bekijk onze vacatures

Business Analist

 • Standplaats: Landelijk
 • Aantal uren: 32 - 40 uur
 • Salaris: € 8.000 - € 10.000
 • Niveau: hbo
 • Dienstverband: Onbepaalde tijd
info & solliciteren

Functioneel Beheerder

 • Standplaats: Landelijk
 • Aantal uren: 32 - 40 uur
 • Salaris: € 7.000 - € 10.000
 • Niveau: hbo
 • Dienstverband: Onbepaalde tijd
info & solliciteren

Scrum Master

 • Standplaats: Landelijk
 • Aantal uren: 32 - 40 uur
 • Salaris: € 8.000 - € 10.000
 • Niveau: hbo
 • Dienstverband: Onbepaalde tijd
info & solliciteren

Open sollicitatie

Staat de vacature voor jou er niet tussen, maar denk jij wel dat je perfect past bij ProcesConsult? Stuur dan een open sollicitatie naar werkenbij@procesconsult.nl of bel naar 030 - 890 54 25 

De vrijheid om je carrière vorm te geven

Onze mensen zetten een stap extra. Niet alleen vanwege de bovengemiddelde beloning, maar ook door de ontwikkelingskansen die ProcesConsult biedt. Bij ons bouw je een krachtig CV op. Je bepaalt zelf de verantwoordelijkheid die je op je schouders wilt nemen.

Mijn overstap naar ProcesConsult was een uitkomst! Geen moeizame beoordelingsgesprekken met wederzijdse ontevredenheid meer. In plaats daarvan heldere verwachtingen en een transparante beloningsstructuur.
Koos Riepma / Expert ProcesConsult

Leersessies én gezelligheid

We ondersteunen je daarbij met vakinhoudelijke trainingen, bijvoorbeeld op het gebied van agile werken (Scrum training, ProductOwner training, Lean training, SAFE (platform), ArchiMate, Security, etc.).

Onze collega’s vinden het fijn om bij ProcesConsult gelijkgestemde experts te vinden die dezelfde passie delen. Collega’s met wie ze kunnen sparren. Dat kan via appgroepen of mail. Of natuurlijk live, tijdens een van onze gezellige uitjes.

Midlancen: het beste van twee werelden

Een midlancer heeft de vrijheid van een ondernemer en tegelijkertijd de zekerheid en de collegiale omgeving zoals vaste medewerkers die hebben. Je krijgt de kans om je volledig te richten op je eigen groei in een stimulerende omgeving. Je werkt samen met andere ervaren collega’s én je krijgt de vrijheid die je nodig hebt om je verder te ontwikkelen. En daarvoor verdien je een salaris van 70% van het verkooptarief.

Vertel mij meer over midlancen
Interview

"Had ik maar eerder geweten dat midlancen bestond!"

Aan het woord is Jan Moens, een ervaren Business Analist en Projectmanager die van nature rust uitstraalt. “Ik ben aardig stressbestendig”, bevestigt Jan. Hoewel hij hiervoor jaren -via verschillende detacheerders- interim opdrachten deed, zat hij nergens echt op zijn plek. “Mijn opdrachten waren uitdagend, maar ik baalde van de verplichte opleidingen en dat ik ’s avonds vaak nog moest komen opdraven op kantoor. Dat kun je niet verwachten als ik al de hele dag aan het werk ben bij de opdrachtgever.” Sinds vorig jaar zijn dit soort irritaties verleden tijd: toen werd Jan midlancer bij ProcesConsult.

Lees het interview
proces

ProcesConsult is permanent op zoek naar getalenteerde, gedreven no-nonsense experts. Stuur jouw CV!

Neem contact op met Ruben Jonker